skip to Main Content
De Bedste Produkter

De bedste produkter

Når forbrugere leder efter nye produkter til hjemmet, så kan det være svært at overskue markedet, da der ofte findes mange forskellige producenter om budet. Der er heller ikke nogen hjælp at hente i faglitterære bøger, da informationen heri hurtigt når at blive uddateret i takt med at nye produkter hurtigt strømmer ind på markedet. Information om produkter er desværre ikke noget bøger kan hjælpe med, men så er det godt at der findes forskellige online ressourcer, som kan hjælpe dig i stedet for. Et af de online magasiner som kan benyttes er det danske forbrugermagasin Tænk. Hos Tænk bliver produkterne testet af fagfolk.

Et eksempel er hvis du står som forbruger og skal ud og købe en ny vaskemaskine. Der findes rigtig mange forskellige vaskemaskiner, som kommer fra et hav af producenter. Et godt eksempel kan findes hos tyske Miele. Lad os antage at man som forbruger har hørt godt om Miele og har besluttet sig for at købe et produkt fra dem. Nu skulle man mene at man havde indsnævret markedet godt og grundigt, men der er stadig mange produkter at vælge imellem. Ved at tage et kig på Mieles hjemmeside kan det nemlig ses, at de har hele 28 forskellige vaskemaskiner i deres sortiment. Valget for forbrugeren kan derfor stadig være meget uoverskueligt, og det er netop dette problem, som forbrugeren skal have hjælp til at tage, da de som oftest blot er interesserede i at får det bedste produkt, til den bedste pris.

Valgmulighederne bliver kun værre og værre, når der ses på andre produkter såsom espressomaskiner, køleskabe, elkedler osv. Det giver sig selv at Tænk aldrig kan nå at teste alle produkter. Derudover så kan det også være at de fagfolk som vurderer produkterne har en helt anden holdning end andre fagfolk, som også tester produkter. Netop dette problem er det som siden Pricesurf.dk har sat sig for at løse. Pricesurf.dk er en dansk prissammenligningsside, men fungerer også som en test aggregator, der samler test fra flere forskellige sider, så forbrugeren får det totale overblik. Meningen er selvfølgelig at gøre det så let som muligt for forbrugeren, når man skal ud og købe et nyt produkt.

Der er mange mennesker som ikke selv gider at stå for at researche et helt marked, når de skal have et nyt produkt. På Pricesurf kan du derfor hurtigt få overblikket over de bedste produkter. De bedste produkter er typisk dem som har “bedst i test” status, men det kan også lige så godt være de produkter, som har fået de bedste brugeranmeldelser på markedet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *